img

Топ пет книги, които ще подобрят вашата покер игра или бизнес

/
/
/
2881 Views

Тези пет книги, биха могли да помогнат на покер играчи и фирми, които работят в покер или хазартната индустрия.

The Daily Stoic от Ryan Holiday & Stephen Hanselman

Ако се бяхме научили за стоицизъм в училище живота ни да е много по-гладък. The Daily Stoic съдържа 366 цитати от древни стоици философи като Епиктет, Марк Аврелий и Сенека поръсени с остър аромат от авторите.

Книгата е добра не заради старите перли на мъдростта, а заради тълкуванията, които авторите предоставят. Тази книга е различна. тълкуванията позволяват да учим от старите майстори чрез новите майстори и има толкова много за учене, какъв е начина, по който човек може да подобри своята игра на покер.

“Има само един път към щастието, и това е да престанем да се притеснявате за неща, които са извън правомощията или волята ви.” – Епиктет.

Единственото нещо, което можем да контролираме, е мислите си. Да се тревожи за тестето, дилъра или опоненти е разхищение на енергия. Направете всеки ден опис на нещата, които не можете да контролирате. С течение на времето това се превръща в един от най-важните навици на живота ви.

Не можем да контролираме следващата карта от тестето, но можем да контролираме реакцията си спрямо нея.

Не можем да контролираже постоянно бърборене на Уил Касуф за кокосовите орехи, но можем да контролира начина, по който се държим с него.

the-daily-stoic

It is main inner container footer text