img

Топ 5 истории от реалния живот, които изглеждат като сюжет на хорър филм

/
/
/
1255 Views

5. Мобилният тормоз

Ако си мислите, че получавате досадни телефонни обаждания, помислете пак, след като прочетете какво се е случило на три семейства в щата Вашингтон през 2007 г. Семействата Куйкендал, МакКей и Прайс са подложени на продължаващ няколко седмици тормоз, който далеч надхвърля обикновените досадни обаждания.

Всичко се започва, след като телефонът на 16-годишната Кортни Куйкендал започва да изпраща съобщения на приятелите й, която тя не е писала. Тогава тя и нейните родители, Хедър и Тим Куйкендал, започват да получават притеснителни обаждания по всяко време на денонощието, в които дрезгав глас ги заплашва да пререже гърлата им. Всичко става още по-ужасяващо, когато те откриват, че обаждащият се изглежда знае кога са у дома и кога не са, кой е в къщата, какво правят и дори с какво са облечени.

Семейството получава гласови съобщения, в които чуват записи на собствените им разговори. След разговор с полицай за тормоза, те получават обаждане със запис на този разговор. Когато семейството инсталира нова система за сигурност, обаждащият се им казва кода.

Същият човек се насочва също така и към две други семейства: Семейството на Дарси Прайс (сестрана на Хедър Куйкендал) и МакКейс (съседите на Куйкендал). Андреа МакКей заяви, че обаждащият се я предупредил за стрелба в училището на дъщеря й и дори й казал “обичам лимони”, когато тя в същия момент рязала лимони.

Мобилният оператор на Куйкендал твърди, че описаните събития са невъзможни и няма никакво обяснение за тях. Експертите предполагат, че става въпрос за някаква напреднала технология за хакване на мобилни телефони, комбинирана с близки познания за семейството.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!