img

Топ 5 истории от реалния живот, които изглеждат като сюжет на хорър филм

/
/
/
2096 Views

Понякога някои истории изглеждат като изтръгнати от филм на ужасите и пренесени в реалния живот. В тази статия събрахме пет истории от реалния живот, от които ще ви настръхнат косите.

1. Последното телефонно обаждане

Прз септември 2008 г., два влака се сблъскват в Съединените щати и в резултат на инцидента загиват 25 души, а ранените са над 100.

Един от пътниците във влака е Чарлз Пек, служител в авиокомпания от Солт Лейк Сити, който пътува за интервю за работа в едно от летищата в Лос Анджелис. Пек се е надявал много да получи работата и е възнамерявал да предложи брак на приятелката си, ако бъде нает.

След като Пек не е намерен в останките или в някоя от местните болници, приятелката му, Андреа Кац, и семейството на Пек започват да се надяват, че той може би е оцелял. След това те започват да получават обаждания от неговия мобилен телефон, но от отстрещната страна не се чувало абсолютно нищо. Семейството получило общо 35 обаждания за 12 часа, което накарало спасителите да направят опит да проследят сигнала на телефона с надеждата за намирането на Пек.

Това, което открили, е учудило всички разследващи. Чарлз Пек е починал на място при удара. За да станат нещата още по-зловещи, мобилният телефон на Пек никога не е открит, а обажданията от него спират час преди намирането на тялото на Пек.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!