Петте Мъже и Жени с Най-Много Бракове

0
508
Just married couple, holding hands and walking in nature

Не бихме искали ние да сме тези, които да ви кажат, че не всички бракове траят вечно. Всъщност, някои не са изтраели и ден. Но просто, защото някой е имал неуспешен брак, това не е причина да не опитате и да опитате отново… и отново и отново. Ако мислите, че осемте брака на Жа Жа Габор (всъщност били са девет, но един от тях е бил анулиран!) са я направили толкова известна, колкото актьорската й игра, тогава погледнете тази поредица от булки и младоженци. Те ще ви покажат как да кажете „Да!“ с удоволствие. Надяваме се, разбира се, че ще откриете перфектната си половинка, но все пак е забавно да говорим за хора, които са се пробвали толкова много пъти, че е чудно как не са се омъжили за Худини.

5.Елизабет Тейлър

ElizabethНаистина е трудно да кажем дали Елизабет Тейлър е била по-известна с актьорската си кариера или с личният си живот. Тя спечели две награди Оскар и участва в толкова епични филми, но също толкова известна е и с отказването си и след това с възстановяването на американското й гражданство и се е омъжвала редица пъти. Тя се е омъжвала осем пъти, всъщност. Два пъти се е омъжвала и развеждала за честият й партньор на снимачната площадка, актьорът Ричард Бъртън и всички с изключение на един брак са завършвали с развод. И не, изключението не е продължило дълго, третият й съпруг, Майк Тод, умира в самолетна катастрофа.

4.Мики Руни

mickey-rooneyМики Руни гони Елизабет Тейлър с редица бракове, а всъщност е победен от Ричард Прайър. Но Тейлър се омъжила за един от съпрузите си два пъти, а Прайър се е женил за две от жените си по два пъти. Във всички сватби на Руни са замесени различни хора, той „печели“, ако искате да го наречете така, с осем брака! Повечето от браковете на Мики са продължили само няколко години, но най-скорошният му съюз е продължил почти 35 години! За да цитираме самият него: „Винаги се женете рано сутрин. Ето защо, ако не проработи, няма да сте пропилели целият ден.“

3.Линда Улф

Linda-WolfeМоже би никога не сте чували за Линда Улф досега, но сме сигурни, че най-малкото, 23-ма мъже са знаели коя е. Точно така, познахте, държи рекорд за жената с най-много бракове в света. Днес е малко над 70 годишна, шансовете са добри в момента свободната Улф да се закачи отново, повишавайки (или понижавайки) летвата за жените по света.

2.Глин Улф

GlynnЕй, от къде мислите, че машината за бракове Линда е получила фамилното си име? Точно така, взела го е от последният си съпруг, Глин Улф. Двойката бе женена по-малко от година преди 88-годишният господин Улф да почине, а бракът им бе истински трик. След като Линда е жената с най-много бракове, с нейните 23 съюза, Глин държи рекорда за най-много бракове за всички времена. Неговият брак с Линда е бил 29-ият му.

1.Вожда Маяк Малок Акот

Chief Majak Malok AkotДобре, Глин е бил женен за 29 жени, но никога по едно и също време. Вожда Акот е бил женен поне за седемдесет и шест жени ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ. Този судански вожд има най-малко шестдесет и пет сина и почти деветдесет дъщери. Той също е бил отхвърлен от поне дузина жени – вождът казал, че трябва да има толкова жени, колкото женското му потомство. А ние се изморихме само като мислихме за Глин…