img

Петте Мъже и Жени с Най-Много Бракове

/
/
/
1015 Views

Не бихме искали ние да сме тези, които да ви кажат, че не всички бракове траят вечно. Всъщност, някои не са изтраели и ден. Но просто, защото някой е имал неуспешен брак, това не е причина да не опитате и да опитате отново… и отново и отново. Ако мислите, че осемте брака на Жа Жа Габор (всъщност били са девет, но един от тях е бил анулиран!) са я направили толкова известна, колкото актьорската й игра, тогава погледнете тази поредица от булки и младоженци. Те ще ви покажат как да кажете „Да!“ с удоволствие. Надяваме се, разбира се, че ще откриете перфектната си половинка, но все пак е забавно да говорим за хора, които са се пробвали толкова много пъти, че е чудно как не са се омъжили за Худини.

5.Елизабет Тейлър

ElizabethНаистина е трудно да кажем дали Елизабет Тейлър е била по-известна с актьорската си кариера или с личният си живот. Тя спечели две награди Оскар и участва в толкова епични филми, но също толкова известна е и с отказването си и след това с възстановяването на американското й гражданство и се е омъжвала редица пъти. Тя се е омъжвала осем пъти, всъщност. Два пъти се е омъжвала и развеждала за честият й партньор на снимачната площадка, актьорът Ричард Бъртън и всички с изключение на един брак са завършвали с развод. И не, изключението не е продължило дълго, третият й съпруг, Майк Тод, умира в самолетна катастрофа.

4.Мики Руни

mickey-rooneyМики Руни гони Елизабет Тейлър с редица бракове, а всъщност е победен от Ричард Прайър. Но Тейлър се омъжила за един от съпрузите си два пъти, а Прайър се е женил за две от жените си по два пъти. Във всички сватби на Руни са замесени различни хора, той „печели“, ако искате да го наречете така, с осем брака! Повечето от браковете на Мики са продължили само няколко години, но най-скорошният му съюз е продължил почти 35 години! За да цитираме самият него: „Винаги се женете рано сутрин. Ето защо, ако не проработи, няма да сте пропилели целият ден.“

3.Линда Улф

Linda-WolfeМоже би никога не сте чували за Линда Улф досега, но сме сигурни, че най-малкото, 23-ма мъже са знаели коя е. Точно така, познахте, държи рекорд за жената с най-много бракове в света. Днес е малко над 70 годишна, шансовете са добри в момента свободната Улф да се закачи отново, повишавайки (или понижавайки) летвата за жените по света.

2.Глин Улф

GlynnЕй, от къде мислите, че машината за бракове Линда е получила фамилното си име? Точно така, взела го е от последният си съпруг, Глин Улф. Двойката бе женена по-малко от година преди 88-годишният господин Улф да почине, а бракът им бе истински трик. След като Линда е жената с най-много бракове, с нейните 23 съюза, Глин държи рекорда за най-много бракове за всички времена. Неговият брак с Линда е бил 29-ият му.

1.Вожда Маяк Малок Акот

Chief Majak Malok AkotДобре, Глин е бил женен за 29 жени, но никога по едно и също време. Вожда Акот е бил женен поне за седемдесет и шест жени ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ. Този судански вожд има най-малко шестдесет и пет сина и почти деветдесет дъщери. Той също е бил отхвърлен от поне дузина жени – вождът казал, че трябва да има толкова жени, колкото женското му потомство. А ние се изморихме само като мислихме за Глин…

It is main inner container footer text