img

Топ 5 неща, които да не казвате на борда на самолет

/
/
/
2997 Views

Някак си, въпреки факта, че самолетите сега са може би най-сигурните места на планетата, модерният свят успява да създаде почти всяка седмица по някоя любопитна новина за някой, който е казал точно това, което никога не трябва да се казва по време на полет.

Дали те се опитват да си направят някаква глупава шега или говорят сериозно няма значение, но те очевидно не са наясно с тежестта на изявлението си или пък са наясно, но просто не им пука. Независимо кое от двете е вярно, те решават, че летяща метална птица, пълна с параноични хора, е идеалното място да кажат нещо глупаво. Пасажерите все още не успяват да осъзнаят, че това е може би най-лошото място, на което да си направят лоша шега или да се правят на интересни.

  1. “I Will Always Love You!”

Оказва се, че страстното пеене е също така нежелано действие, докато препускате из облаците. Скорошен полет на American Airlines, пътуващ от Лос Анджелис до Ню Йорк, бе принуден да направи аварийно кацане в Канзас Сити, Мисури, за да се разкара от борда пътничка, която отказва да спре да пее хитовата песен на Уитни Хюстън от филма “Бодигард”. Хайде, госпожо, давайте го малко по-сериозно. Трябва много добре да знаете, че никой не може да изпее тази песен така, както го прави Уитни, особено на 10 000 метра от земята.

It is main inner container footer text