img

Ужасът в Бургас! Детето на бащата, който закла жена си и се самоуби, разказало, че…

/
/
/
35 Views

Станаха ясни нови подробности за жестокото убийство, последвано от самоубийство, в Бургас.

Мъжът, убил жена си, е живеел с нея на семейни начала. Той не е баща на 4-годишното момиченце, което е оставил зад църква в квартал „Изгрев“.

Първоначално беше съобщено, че детето е станало свидетел на престъплението, но стана ясно, че това не е така, съобщава Нова телевизия.

Сигналът е подаден в 18:02 ч., от случаен гражданин, който е намерил самотно дете в парка. Две минути по-късно друг гражданин подава сигнал за открито безжизнено тяло на жена.

По-късно е подаден трети сигнал, че мъжът, заподозрян за убийството на жена си, е скочил от 12 етаж на жилищен блок, в непосредствена близост до църквата, където е извършено убийството.

35-годишният мъж е убил приятелката си, вероятно с нож, след което се е качил на покрива на 12-етажен блок и е скочил от там. Трупът на жената е бил открит от деца.

Първи на мястото на инцидента пристига охранител на църквата „Света Троица“ в парк „Изгрев“. Ето какво разказа той пред БНР:

„Видях едни деца да бягат. Влязоха където е убитата жена и бягат надолу. Отидох аз заедно с едно момче, което се обади по телефона, видяхме, че жената лежи по очи и има много кръв.

Той веднага се обади на полицията. Това е – мъж убива жена си. Детенцето казало, че баща ѝ я оставил някъде, там я намерил друг човек и я довел тук. Дойде полиция, линейка, установиха, че жената е починала.

Детето е било на пейката с гръб към тях. Жалко за детето“.

Детето разказало, че родителите му се били скарали предната вечер. То знаело и адреса си. В момента то е под полицейска закрила. За него се грижи баба му – майката на жертвата. Социалните работници ще предприемат действия за бъдещето на детето, а с него ще работи психолог.

В полицията има подаден сигнал от мъжа за агресия от страна на загиналата жена.

В четвъртък двамата са имали среща. Жената и детето са закъснели. Скандалът се е разиграл на пейките, където е намерено тялото й.

„Видяхме едни деца да бягат. Имаше един мъж, който е видял случилото се, той се обади на 112, полицаите и от Бърза помощ дойдоха. Той е взел детенцето и го е оставил някъде там, до тоалетната. Явно са имали скандали вечерта в „Зорница“, където живеят. Детето всичко е казало”, разказва очевидец.

Материалът Ужасът в Бургас! Детето на бащата, който закла жена си и се самоуби, разказало, че… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text