img

С какво да обзаведем спалнята?

/
/
/
553 Views

Най-личното място във всяка къща е спалнята. Там трябва да се чувствате много комфортно, уютно и удобно. Ако желаете именно това и във вашето интимно място, то е добре да обърнете много специално внимание, когато обзавеждате спалнята. Тук ще ви покажем някои от най-важните предмети и аксесоари, които са ви необходими за уютна и комфортна стая.

  • Легло

Фокусът във всяка спалня е леглото. Независимо на какъв модел ще се спрете, то трябва да е избран внимателно и според цялостната визия, която искате да постигнете. Вече има много богат избор от различни видове легла за всеки вкус. Най-предпочитаните модели са тези в скандинавски стил, които са много високи и луксозни. С тях определено постигате една царска визия в спалнята си. Въпреки това, този вид легла са малко по-скъп вариант и не всеки може да си ги позволи. Вече много производители изработват и тапицирани спални, които са много качествени и на по-достъпни цени. В повечето случаи, те разполагат с подматрачно пространство, в което може да съхранявате различни вещи. Други варианти са леглата от ПДЧ, които също са добър бюджетен вариант. Те често са комбинирани с ракла, чекмеджета или пространство под леглото. За любителите на по-индустриалната визия може да изберете метално легло, което е много стабилно и издръжливо. Ако пък ви допада хотелската визия, може да се сдобиете с основи (хотелски легла), които имат и избор на дамаска, за да съчетаете добре визията на леглото с тази на спалнята ви.

  • Матрак

Това е продукта, който ще ви осигури удобство и качествен сън. Избирайте внимателно, бъдете сигурни, че моделът, на който ще се спрете е за вас и ви е комфортен. В web магазин за матраци Intershop.bg има огромен избор от матраци – двулицеви или еднолицеви, зависи от вашите предпочитания или от леглото, на което сте се спрели. Избора в материалите също е голям – pocket система, която е много предпочитана в момента и много удобна, различен вид пяна, memory foam, латекс и много други варианти. Богатството от разнообразни видове матраци е голямо, ако не успете сами да изберете или се чудите между няколко модела, консултирайте се с професионалисти в тази сфера.

  • Аксесоари за спалня

Всъщност аксесоарите са онези малки неща, които създават уюта във всяка стая. Купете си повече от два броя възглавници, сложете едно топло и меко одеяло или пък красива и изящна кувертюра. По този начин центърът на спалнята ви – леглото, ще изглежда още по-изкушаващо.

  • Гардероб и тоалетка

Изберете си по-голям гардероб, в който може да съберете всичките си дрехи, одеяла, спално бельо и други. Но в същото време не подценявайте визията – тя трябва да се вписва идеално в стаята ви. Тоалетката е другата вещ, която всяка жена иска. Идеален вариант, в който да седнете и да се оправите спокойно за предстоящия ден.

Това са основните продукти, които всяка спалня трябва да притежава. В зависимост от големината на стаята, винаги може да добавите още нещо по ваш вкус, но определено най-много средства трябва да вложите в центъра на вашата спалня – леглото.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!