img

Мед с ленено семе – най-доброто средство за съдовете и имунитета

/
/
/
1507 Views

Медът с ленено семе е най-доброто средство за съдовете и имунитета. Чували ли сте за детоксикация с помощта на ленено семе? Детоксикирането на дебелото черво е възможно с помощта на природни средства, пише iNFOBURGAS

Да вземем например меда. Медът е един чудесен продукт, който се препоръчва за редица процедури. Той леква грип и простуди, но също така помага за изчистване на червата от токсини.

Дебелото черво поглъща вода и електролити от хранителната маса и ги превръща във фекалии, които после се изхвърлят. Но ако движенията на дебелото черво станат по-бавни, започва раздразнение на дебелото черво, което, в най-лошите случаи, може да доведе до рак.

Дебелото черво поглъща от 2 до 3 литра вода на ден и може да се почиства от хранителните отпадъци с помощта на естествени средтсва. Основните признаци на раздразнено дебело черво са запек, силно главоболие и усещане за парене в гърдите (гастроезофагеален рефлукс).
Мед с ленено семе: рецепта за детоксикация

Необходими продукти

• чаша вода
• супена лъжица натурален мед
• супена лъжица ленено семе
• зелена ябълка

Всичко, което трябва да направите, е да почистите ябълката и да я сложите с другите съставки в блендер. Получената кашижа помага на цялата стомашно-чревна система, а не само на дебелото черво. Това средство се препоръчва да се употребява два пъти седмица.

Семената от лен са важно противораково средство, което благодарение на високото съдържание на омега-3 мастни киселини регулира потока на естроген.

Освен това лененото семе съдържа вещество, което регулира кръвното налягане, оказва енергийно въздействие, но също така е и отличен избор за регулиране на метаболизма на мазнините и източник на калций.

Също така, понеже те съдържат голямо количество фибри, в сравнение с другите семена, лененото семе се смята за супер храна за чревната флора. Ето защо то се препоръчва за отслабване, за сваляне на нивото на холестерол и предотвратяване на запек.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!