img

Жена на име Запрянка съветва: „Направете това и забравете за кокалчетата на краката!“

/
/
/
3863 Views

Ябълковият оцет е лек №1 при този проблем
Жена на име Запрянка споделя една лесна рецепта за премахване на кокалчетата на краката. Във Фейсбук групата „Селската аптека“ тя обяснява подробно какво трябва да се направи. Ето какво пише дамата:

‎“Край на болките и неудобствата от изпъкнали и стърчащи, болезнени кокалчета, които ви пречат да си обуете обувките и да ходите нормално и без болка!
Лекарството го има във всяка къща и всеки го знае – ябълков оцет!

Знам, че оцетът е лековит. Преди години си мажех коленете, но не съм усетила някаква промяна и отслабване на болката.

Преди около 2 месеца започна да ми расте шип – кокалче до големия пръст на десния крак – болезнено, възпалено, подуто. Пречеше ми да ходя и да си обуя обувките, които го притискаха и болеше.

кокалчетата на крака
Бабин илач премахва кокалчетата на краката

От няколко години имам и на левия крак и само още едно ми липсваше… И без това не мога да си намеря обувки – от 39 номер вече съм на 43. Скоро бях чела в постовете, че при уморени крака, артрози и остеопорози се правят бани на краката с ябълков оцет и вода 1 към 1. Бях скептично настроена, но по-лесен и евтин лек не бих намерила. Две бутилки оцет и две бутилки гореща вода и ето ме с натопени крака!

Скоро почувствах как краката ми олекват и стават безтегловни. Стоях 1 час. Цяла нощ спах спокойно, без болка в кокалчето. На другия ден повторих – 30 минути. Като опипвах кокалчето, то поддаде и хлътна малко.

Направих стегната превръзка с една монета върху кокалчето и еластичен бинт и стоях някоколко часа. Вечерта свалих превръзката. Днес ми е шестата баня. Пак направих стегната превръзка с еластичен бинт и монета, защото при натиск кокалчето хлътна още. Другият – старият кокал, няма видима промяна, засега не ме боли.

Който има кокалчета, болки, умора, подути крака, нека да пробва. Ще останете изненадани от резултата. Освен че разгражда натрупаните соли в ставите, оцетът действа и на свободните радикали. Лично изпробван бабин илач.“

Източник: Фейсбук група „Селската аптека“

It is main inner container footer text