img

Любопитни факти, с които ще смаеш приятелите си

/
/
/
243 Views

Предлагаме ти един своеобразен пищов, който ще ти помогне изключително много на първа среща или пък да изпъкнеш сред останалите в компанията.

Все пак, приятелите ни от Брато БГ не искат да умреш като великия физик сър Исак Нютон, който си е отишъл от този свят, без да цомби.

Поради тази причина те ти предлагат няколко изумителни факта, които, за да научиш трябва да прочетеш страшно много книги, а това изисква време, което можеш да удавиш в алкохол, например… Ето какво са ни подготвили братотата.

Стикерите на плодовете са годни за консумация!

Химнът на Испания няма думи.

Кравите произвеждат повече мляко, когато слушат релаксираща музика. Ако излетиш от Токио със самолет в 7 сутринта, ще пристигнеш в Хонолулу приблизително към 4:30 следобяд на предния ден.

Консумацията на диня намалява акнето и заздравява кожата.

Съществува банкомат, който пуска златни кюлчета, вместо банкноти, брато. Няма да те изненадаме, ако каже, че той се намира в Абу Даби.

Плачеш, докато режеш лук, защото очите ти реагират на пропанетиол с-оксид, който създава киселина в очите ти! Именно затова оставяме тази задача на Цецка! Brato.bg не плаче!

В днешно време живеят повече хора в пещерите, отколкото по време на каменната ера!

Жените са по подвластни на това да ядат храна, която е падала на земята! В САЩ да седиш върху костенурка е трета степен престъпление.

В Япония можеш да наемеш човек, който да дойде в офиса ти и да гледа заедно с теб тъжни клипове, а после да ти избърше сълзите!

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!