img

Ето го първото бебе на две лесбийки в България – Диляна и „мъжа“ й Вяра

/
/
/
1791 Views

Първото законно лесбосемейство у нас Диляна и Вяра показаха за сефте нероденето си бебе.

Отрочето на нежната двойка се очаква да се появи на бял свят през май месец тази година и ще е момче. За това признаха двете влюбени навръх Коледа. 25-годишната Диляна ще износи детето. Двойката е на седмото небе от щастие и не иска да крие плода на любовта си.

Двете са се щракнали в момент на радост, а на преден план се вижда наедрелият корем на Диляна, която е в 5-ия месец. От снимката се вижда как бъдещият “баща” Вяра покровителствено е прегърнал наедрелия корем на приятелката си и го целува.

Двете се грижат изключително много за бебчето още преди да се е появило на бял свят. 41-годишната Вяра обгрижва по всякакъв начин половинката си, като от началото на бременността Диляна се храни само и единствено с екологично чисти продукти.

Новината за бременността на единствената у нас официално законна гей двойка пръв разкри “България Днес” преди месец. Зачатието се случило чрез анонимно донорство. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Казват, че предпочитат то да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2.

Двойката сключи брак през месец май миналата година, а хомовричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Вяра облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Диляна бе в бял костюм.

Преди време момичетата заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притеснява. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез ин витро процедури. Но безуспешно.

Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си. Двете се откриват, след като се разочароват напълно от мъжете. Диляна разкрива, че харесва повече отношенията си с жени, въпреки че е имала сериозни връзки и с мъже. Според нея силният пол не се стараел достатъчно във връзките. Вяра пък твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си.

Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете. Любовта между двете пламва преди няколко години в интернет. Двете поддържали комуникация близо 8 месеца във фейсбук, след което се видели. Дамите разказват, че са преминали през различни житейски бедствия, за да открият любовта си, а днес са повече от щастливи.

Източник: minfo.bg

It is main inner container footer text