img

Тази напитка ще ви помогне да се отървете от диабет и хемороиди

/
/
/
1526 Views

Тази напитка ще ви помогне да се отървете от диабет и хемороиди, посочват от infoburgas.com

Лечебната напитка се състои от 1 съставка, но нейното въздействие върху здравето е безспорно!

Тази напитка има много ползи за здравето, а също така помага да поддържате желаното от вас тегло и оказва благоприятно влияние върху кожата.

Лененото семе съдържа много хранителни вещества, които включват витамини, минерали, омега-3 мастни киселини и фибри, които нормализират работата на червата.

Лененото семе ефективно почиства организма от токсините, нормализира обмяната на веществата, понижава нивата на кръвната захар и регулира апетита.

Тези семена абсорбират от организма вредните вещества, почистват червата и снабдяват тялото с лецитин, който стимулира обмяната на веществата. Омега-3 мастните киселини, които се съдържат в лененото семе, стимулират потните жлези в тялото, помагат за топенето на излишните мазнини и затова е идеално за отслабване.

Тази натурална напитка се препоръчва от много диетолози за лечение на гастрит, язва на стомаха, хроничен запек и хемороиди. Тя помага и при лечението на цистит и пиелонефрит.

Приготвяне на лечебна напитка от ленено семе:

Вечерта залейте 3 супени лъжици ленено семе с един литър вряла вода и оставете да престои през нощта. Най-добре е да използвате термос.

Консумира се 3-4 пъти на ден по 150 мл., половин час преди хранене. Напитката трябва да се приготвя всеки ден.

Курсът продължава 10 дни, направете почивка от 10 дни и отново повторете, за да се постигне желания резултат. Това ще регулира теглото, и най-важното, ще отслабнете по здравословен и безопасен начин.

Ефектите са индивидуални, но за да се намали телесното тегло до желаното, са необходими 3-5 курса, хранете се правилно и не преяждайте.

Можете да използвате тази напитка вместо закуска и вечеря. Добавете мед към напитката си, за да подобрите вкуса й.

При редовна консумация, кожата ви ще стане по-гладка и еластична.

Лененото семе не се препоръчва при хора с тежко чернодробно заболяване.

Лененото семе активно извлича пясъка и камъните от бъбреците и този процес трябва да бъде под строг медицински контрол, за да се избегнат сериозни усложнения.

Източник: bukvarche.com

It is main inner container footer text