img

Най-шокиращите трансплантации на лице!

/
/
/
1814 Views

Вярвате или не, съвременната медицина предлага възможност за трансплантация на лице! Може би преди няколко години това щеше да ви прозвучи като “сценарий” от фантастика, но днес е реалност.

През последните 10 години 28 лица са били отстранени от мъртви хора и поставени върху лицата на живи.

Ако оставим на страна хирургическите сложности, които изисква тази процедура и погледнем от към финансова гледна точка, то цифрата е стряскаща. Срещу 500 000 долара екип от 30 до 150 лекари ще ви трансплантират новото лице.

Освен това, след като процедурата премине успешно, пациентите са обречени да консумират лекарства, които струват по 38 574 долара годишно.

news.yahoo_.com_

През 2001 г. пожарникарят Патрик влиза в горяща къща. При гасенето на пожара покрива на къщата пада върху лицето му. В течение на 15 години Хардисън претърпява над 70 присаждания на кожата, които се опитват да подхранят и малкото лице, което му е останало. Лекарите взимат тъкани от лицето на катастрофирал моторист.

Изабел Диноар - Тя си трансплантира ново лице, след като нейния лабрадор я напада докато спи. Изабел приемала силни приспивателни и на сутринта, когато се събуди установява, че няма лице.

Изабел Диноар – Тя си трансплантира ново лице, след като нейния лабрадор я напада докато спи. Изабел приемала силни приспивателни и на сутринта, когато се събуди установява, че няма лице.

huffingtonpost.co_.uk_1

На 22 години Ричард Норис притежава собствено огнестрелно оръжие. В момент на емоционална нестабилност той се опитва да се самоубие, но неуспешно. Родителите му го закарват в близката клиника, където му спасяват живота. За съжаление остава обезобразен за цял живот и решава да живее отшелнически, защото го е срам от себе си. В продължение на 15 години живее в къща на върха на планина. Години по-късно майка му прочита за лекар, който прави лицеви трансплантации – Едуардо Родригез. Въпреки рисковете Ричард се съгласява да се подложи на операцията. Докторът прави чудеса при реконструкцията на лицето на Ричард и той отново става красивия мъж, който е бил някога

silive.com_

Далас Уейн остава без уста, нос и очи, след като става жертва на пожар, предизвикан от късо съединение. Лицето му е тотално заличено и той не може да се храни и усеща миризми. В продължение на две години се храни от тръба и се учи да ходи без да вижда.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!