img

Британски политик шокира света: Кастрация за всички безработни цигани – паразити!

/
/
/
1582 Views

Членът на британския парламент от консервативната партия – Бен Брадли, предложи да се въведе принудителна кастрация за бедняците и безработните, които години наред живеят със социални помощи, видя Ко4.

Това се отнася най-вече за ромското население. 28-годишният Брадли, който наскоро зае поста заместник-председател на партията, милосърдно предложи операцията вазектомия да бъде безплатна.

Предложението си той представи в статия за портала BuzzFeed, подчертавайки, че „страната е потънала в море от бедняци-готованци“, при това безработните раждат по 4-5 деца, а семействата с високи доходи само едно или две.

„Това е просто ужасно, че има семейства, чийто съвкупен доход значително надвишава средния, само защото те имат по 10 деца. Простете, но колко деца да имате си е само Ваш избор. Щом не може да ги издържате – престанете да раждате, допълва SNEWS7

Вазектомията трябва да е безплатна. Стотици семейства във Великобритания получават за сметка на социални помощи над 60 000 британски лири годишно, при това без дори да си мърдат и пръстта, само раждайки деца“, пише британският парламентарист.

Впоследствие статията бе изтрита, а политикът трябваше да поднесе извинения.

Британското общество се скандализира от предложението му, а политическите му опоненти – лейбъристите – незабавно се възползваха от ситуацията и напомниха какви чудовища в момента са зад волана в Лондон.

Източник: minfo.bg

It is main inner container footer text