img

Напиши “есе” и спечели тази къща за 1,7 милиона долара!

/
/
/
990 Views

Всичко, което Алла Вагнер от Алберта, Канада, иска, е да продаде дома си.

След като пуска имота на пазара през 2018 г., тя обаче осъзнава, че не е спечелила интереса, който търси.

Така че жената решава да поеме по друг път и сега се опитва да „подари“ дома си, който се оценява на 1.7 млн. долара, предлагайки го само за 25 долара.

След като посещава приятел в Миларвил, жената се влюбва в района и решава да си купи имот там.

Скоро мечтата й се сбъдва и тя се мести в новия си дом, който разполага с 464 квадратни метра площ, на която се намират три спални, винарска изба, масивна кухня, библиотека и други.

През юни 2018 г. Вагнер наранява гърба си, което означава, че вече не може да се грижи за голямата къща. Така че тя пуска имота на пазара. Но когато той не си намира купувач, тя измисля друго решение.

 

Обявява конкурс, според чийто правила всеки, който се интересува от потенциалното придобиване на дома, трябва да напише есе от 350 думи, отговарящо на въпроса: „Защо това да се преместя в този мечтен дом на брега на езерото ще промени живота ми?“

Разбира се, има малка улов, уточнява T+L. Всички участницитрябва да внесат входна такса от 25 долара.

Преди победителят да получи дома си, общата сума на всички входни такси трябва да достигне 1.7 млн. долара, обясняват от GlobalNews.

Това означава, че Вагнер ще трябва да получи на мейла си общо 68 000 писма. Жури ще избере победителя измежду тях, след като прочете всички есета.

Ккакво чакате? Започвайте да пишете.

ИЗточник: profit.bg

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!