img

Вижте кое е първото нещо, което мъжете забелязват докато жената се съблича!

/
/
/
1500 Views

Не, не е целулита, нито стриите. Не става дума за нищо от това, което е кошмар за повечето жени.

Жените са в състояние, преди първия секс с нов партньор, да прекарат часове на препарати, които предполагат фризьор, епилация, маникюр, педикюр, намазване с кремове, избор на бельо …

В желанието си да бъдат съвършени, жените наистина се трудят около външния си вид за първия с*кс. Въпреки това, много от тях не знаят, че мъжете, в този случай, първо виждат нещо съвсем друго, за което не са необходими часове за настройка, нито пари.

„Позата е на първо място“, заявили мъжете в проучването, съобщава „Woman’s Health“, цитирани от зажената. За тях е важно, тъй като се отнася жената, когато е гола, колко самочувствие има, дали се радва на с*кса.

Мъжете просто обичат женското тяло, независимо от това дали е красиво, или не. Обичат жената, която дава и отвръща с целувки, която има същата енергия като мъжа, който е в леглото, но и която знае да поеме инициативата.

Също така, ходовете, които прави жената, за мъжете са много по-важни от стриите или целулита. Казват, че искат, когато видят, че жената е спокойна и предразположена, когато ходовете им показват колко се радва, когато е готова на различни пози и експериментиране.

И накрая, когато жената се съблече гола, мъжете продължават виждат нейните очи, вярвате или не. Казват, че очите са по-секси от всичко останало, че могат да разоръжават, а гледането право в очите по време на с*кс е афродизиак.

Източник: ПИК

It is main inner container footer text