img

Най-красивите арабски принцеси и кралици, които дори превъзхождат европейските

/
/
/
3032 Views

В XXI век ориенталските красавици все по-рядко се появяват на публични места, забулени от главата до петите. Те не спират да удивяват със стил, невероятна външност и активен начин на живот.

Голяма част от хората смятат, че тези принцеси се появяват в обществото, увити във воал от главата до петите, а цялата им дейност се свежда до раждането на деца.

Всъщност, това е много далеч от истината: съпругите на арабските шейхове водят много активен живот. И са надарени с приказна красота.Тези ориенталски красавици притежават безценни бижута, луксозни костюми и море от слуги, които изпълняват всяка тяхна прищявка. Те са любимите жени на арабските шейхове. Дори и суровите традиции не издържат пред техния мистериозен и прекрасен поглед.

Предлагаме ви да се насладите на очарованието на тези зашеметяващи жени, надарени със загадъчна неземна красота и чар.

 

Рания ал Абдула

Кралица на Йордания, съпруга на крал Абдула II и майка на наследника на престола принц Хюсеин.

Рания води активен живот в социалните мрежи, има свой профил в Инстаграм, бори се за правата на жените в Близкия Изток и се застъпва за смяна на традиционния стил на обличане.

Самата тя е голям почитател на тоалетите на италианския дизайнер Джорджо Армани и се е участвала в много фотосесии за модни списания.

 

Амира ал Талил

Амира Ал Талил е много интересна и дръзка жена. Тя е бившата съпруга на саудитския принц Ал Уалид бин Талал, внук на крал Абдуалзис. Красавицата не е първата съпруга на принца.

През 2014 двамата официално се развеждат, след като бракът им продължи две години.

Принцесата открито се обявява за провеждането на реформи в родината и със своя пример доказва, че всеки може да живее, следвайки сърцето си, а не законите и стереотипите.

Амира е завършила висшето си образование в САЩ и кара кола.

Принцесата оглавява благотворителната фондация Alwaleed Philanthropies.

 

Дина Абдулазиз ал Сауд

Арабската принцеса Дина Абдулазиз ал Сауд е една от най-красивите източни кралски особи. Тя ежедневно доказва, че притежава неподражаем нюх за мода и съвсем заслужено е една от най-почитаните модни икони на света.

Най-стилната арабска принцеса притежава модни бутици в столиците на Саудитска Арабия и Катар. През 2016 година тя стана главен редактор на Vogue Arabia.

Освен любовта към модната индустрия, принцесата обича да прекарва свободното си време със семейството и да се грижи за трите си деца.

 

Моза бин Насер ал Миснед

За арабския свят стилът на шейха Моза е дързост. Тя не само захвърля бурката, но се намесва и в държавните дела.

Моза е втора съпруга на бившия емир на Катар шейх Хамад бин Калифа ал Тани и майка на новия управник на страната.

 

Шейха Моза отговаря за хуманитарни и благотворителни програми и все по-често се появява в обществото със зашеметяващи рокли на водещи модни дизайнери.

Тя оглавява Катарския фонд за образование, наука и обществено развитие и е посланик в ЮНЕСКО.

Застъпва се за развитието на свободните медии и мечтае да превърне Катар в съперник на Силиконовата долина.

Моза е майка на седем деца и удивява не само със стил, но и с перфектна фигура.

 

Хая бин Ал Хюсеин

Принцеса Хая е сестра на настоящия крал на Йордания и съпруга на министър-председателя на ОАЕ и емир на Дубай шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум.

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!