img

5 покер професионалисти, които се отказаха от играта заради други професии

/
/
/
1820 Views

Покерът е труден начин да се достигне до лесен живот. Някои покер професионалисти имат способността и уменията да останат в покера 20, 30 или дори 40 години и да продължат да правят достатъчно пари, за да живеят спокойно. Други се радват на ограничен прозорец от време в успешни игри и след това са принудени да напуснат играта, за да търсят препитанието си в друга област.

Има и някои професионалисти, които оставиха играта, за да продължат да търсят щастието си в други, очевидно по-удовлетворяващи ги професии. Днес ние ще ви разкажем за няколко такива играчи, които напуснаха покера, за да се занимават с други неща, както и един професионалист, за когото смятаме, че може да направи същото в близко бъдеще.

Фил Гордън – Chatbox

Професионалната кариера на Гордън е пълна с вълнуващи промени. Неговата първа компания, Netsys Technologies, бе закупена от Cisco през 1997 г. След това той прекара четири години в пътувания по света.

После той се превърна в основна част от света на покера и едно от най-ранните лица на играта след покер бума. По време на покер кариерата си, той спечели титла от Световния покер тур (WPT) и над $2,78 млн. от турнири на живо. Последното му влизане в парите като професионалист бе през 2011 г., когато той влезе в платените места на NBC National Heads-Up Championship.

В днешни дни, Гордън е президент и председател на Управителния съвет на сайта Chatbox.com. Според сайта на Chatbox, той е “платформа за дигитални съобщения и сътрудничество между бизнеса и техните клиенти чрез текстови съобщения, чат на живо и имейл.” Целта на продукта е да помогне за по-добрата комуникация между клиентите и компаниите, предлагащи онлайн услуги.

Phil-Gordon

It is main inner container footer text
error: Копирането на съдържание от сайта е забранено!