img

Журналистът Станислав Цанов със скандални разкрития за Ивелин Михайлов и Величие, а той му отвърна

/
/
/
42 Views

Журналистът Станислав Цанов излезе с пореден клип в личния си Youtube канал. Тематиката на новото видео е партия „Величие“ и скандалите около нея.

Припомняме, че това е второ видео на ютубътъра за формацията. Преди време Цанов пусна клип, в който защитава полковник Николай Марков и обвинява Ивелин Михайлов, че го използва и накрая, когато натрупа огромни негативи, ще го изхвърли.

 

Малко след клипчето започнаха и скандалите около Ивелин Михайлов и Николай Марков, докато в крайна сметка формацията не се разпадна и изчезна и като парламентарна група. Заваляха обвинения за рекет, отвличания и закани за убийства.

 

 

В новия си материал Цанов започва с това какво му се е случило заради предишния клип. По думите му е бил залят от армия от тролове. Журналистът посочва защо е оставил коментарите и дава няколко примера, че именно хейтъри са го атакували.

По-нататък във видеото Цанов влиза в ролята на защитник и прокурор на „Величие“. Първо изброява как партията е успяла да събере 100 000 гласа на изборите. Как стратегията е била да обиколят страната и да се срещнат с възможно най-голям брой хора и че социолозите умишлено не са ги отчели в проучванията си.

В последната част ютубърът изважда наяве кирливите ризи на Ивелин Михайлов. По думите на Цанов нито една от фирмите му не е на печалба, фиктивно е разведен с жена си, а планът и обещанията за печалба, с които е рекламиран Историческия парк са нереални.

Ето и какво още разкри журналистът:

Киро Брейка и Ивелин Михайлов с жесток удар към Станислав Цанов!

Идеологът и спомоществовател на партия „Величие“ Ивелин Михайлов излезе рамо до рамо във видео с нашумелия влогър Кирил Кирилов – Киро Брейка и отговори на видеото на журналиста Станислав Цанов.

Михайлов и Брейка анализираха видеото на журналиста, но под формата на диалог.

Михайлов твърди, че Цанов е нарушил закона, като е показал ЕГН-то на жена, майка на 4 деца. Той попита и защо „Този прави само видеа с внушения. Той не проверява нищо, прави шоу. Започвам няколко неща – за Цанов армия от адвокати, които да го подгонят. Второ призовавам абонатите на Цанов в Patreon. Почвам дисекция на този човек. Щом този човек по този начин решава да си монетизира парите“!

„Аз от 13 годишен винаги съм имал половинка, и винаги има 3, които да чакат“, призна Михайлов. Така Михайлов насочи разговора и в посоката има ли приятелка Цанов.

Киро Брейка и Ивелин Михайлов не и темата Николай Марков. Брейка констатира, че „каквото сам си направиш, цяло село не може да ти направи“.

В крайна сметка Михайлов побесня заради присъствието на жена му във видеото на Цанов. Задочно го попита защо не покаже ЕГН-то на майка си. Дай да идем на детектор на лъжата, накрая призова Михайлов.

Киро Брейка и Ивелин Михайлов демонстрираха близки и дори приятелски взаимоотношения в още едно видео. На него се вижда, че двамата разговарят и понякога се смеят доста. Вижте:

 

Не изпускай тези невероятно изгодни оферти:

Материалът Журналистът Станислав Цанов със скандални разкрития за Ивелин Михайлов и Величие, а той му отвърна е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text