img

Един от най-известните екстрасенси у нас е загинал в зверска катастрофа!

/
/
/
36 Views

Популярният екстрасенс Георги Бедников е починал в зверска катастрофа още преди около три седмици, но смъртта му се крие от роднините му и най-вече от брат му Димитър.

Това твърди „Уикенд”, позовавайки се на информация на негови близки. Трагедията се разиграла на 14 юни.

При тежък пътен инцидент, в който фатално се сблъскали две коли, имало два трупа.

Сред жертвите се оказал Георги Бедников – един от първите екстрасенси у нас, който преди доста години предсказа смъртта на журналиста, писател и радио водещ Боби Цанков, а след това обяви, че Исус Христос е от извънземен произход.

 

 

Според запознати, е загинала и по-млада от него жена, с която Георги имал близки отношения. Внезапната кончина потопила в дълбока скръб брат му Димитър, който бил изключително привързан към родственика си и според негови близки нямал никакво желание нито за коментари, нито за бохемски живот, на какъвто били свикнали преди драмата.

Братята живеели заедно, никога не се били женили и целия си живот посветили на това да помагат на хората.

Почитателки не им липсвали и те често разпускали в компанията на красиви жени, но по неизвестни причини не предлагали брак. Знае се, че били мастити реститути.

Имали имоти в София и в провинцията, които не желаели да „цепят” с някого един ден. Въпреки това били кавалери и желани гости на почти всички светски събития, преди да затворят телевизията си БГТВ и да заживеят в луксозен имот край брега на Черно море.

Материалът Един от най-известните екстрасенси у нас е загинал в зверска катастрофа! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text