img

Момиче намери странен предмет на вратата на колата си и научи плашещата истина

/
/
/
58 Views

Потребителка на Reddit с никнейм suddenspiderarmy публикува в мрежата фотография на вратата на колата си, която тя не може да отвори поради странен предмет, прикрепен към нея. В коментарите потребителите казаха на момичето страшната истина за случващото се.

 

Авторката на поста публикува снимка на автомобилната врата с дълъг тънък метален предмет, забит в дръжката. Момичето се оплака, че то й пречи да отвори колата.

 

 

В коментарите потребителите предупредиха разказвачката, че по този начин някой се опитва да проникне в колата й. Едни от коментиращите твърдят, че опитът за кражба на колата е бил неуспешен, а според други, нападателите още не са завършили започнатото, така че със сигурност ще се върнат.

„Някой е искал да оставите колата и е планирал да я открадне, когато се стъмни. Вземете мерки за дръжката възможно най-скоро. И не оставяйте колата там, където е сега“, предупреди един от потребителите. Момичето също така е посъветвано да се свърже с полицията.

Материалът Момиче намери странен предмет на вратата на колата си и научи плашещата истина е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text