img

Извънредно! Тежка катастрофа между пълен градски автобус и ТИР

/
/
/
40 Views

Причината за настъпилата тежка катастрофа между автобус от градския транспорт в Бургас и ТИР със старозагорска регистрация, която блокира трафика към центъра на града, е ясна. Шофьорът на тежкотоварната машина е влизал от ул. „Вая” към бул. „Тодор Александров”, по който в този момент се е движел автобусът по линия Б1 в посока кръговото на „Трапезица”, предава Флагман.

Шофьорът на ТИР-а първоначално е спрял на знак „СТОП”, но няколко секунди след това потеглил рязко, навлизайки в буслентата, по която в този момент се е движел Соларис Урбиното по линия Б1.

Директорът на „Бургасбус” ЕООД, който е на място на инцидента, най-тежко е пострадал водачът на ТИР-а, който е откаран с линейка към болница. Оплакал се е от болки в ръката.

Шофьорът на автобуса за щастие се е разминал само с уплаха и е абсолютно невредим. По време на инцидента рейсът е бил почти пълен с пътници и е цяло чудо, че никой от тях не е пострадал.

 

 

Още една катастрофа от вчера:

Жена на 41 години е загинала при тежък пътен инцидент, станал на 3 юли по пътя Варна-Кранево. Около 3,20 часа призори е получен сигнал, че на 400 метра преди село Кранево има обърнат лек автомобил „Пежо“. Колата била извън пътното платно. В нея са пътували трима души.

Загиналата е била пътничка в автомобила. В него е имало още двама души – мъж и жена. Те са ранени, приети са в болницата в Добрич с комоцио и фрактури. И двамата са с отрицателни проби за алкохол.

Причините за тежкия пътен инцидент се изясняват. Загиналата е самотна майка.

Материалът Извънредно! Тежка катастрофа между пълен градски автобус и ТИР е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text