img

Голям кошмар в небето, 30 ранени в самолет

/
/
/
61 Views

Истински кошмар в небето изживяха 325 пътници на борда самолет, попаднал в турбуленция над Атлантическия океан. Бурята се разразила, когато машината почти достигнала бразилския бряг, заяви говорител на авиокомпанията.

30 души бяха ранени, след като самолета беше засегнат от силната турбуленция. След инцидента машината е кацнала аварийно в Бразилия на път от Мадрид за Монтевидео, столицата на Уругвай.

На пострадалите пътници незабавно е била оказана спешна помощ.

Машината се е приземила нормално, а на летището и е имало множество линейки.

 

Още инциденти:

 

Пиле свали цял самолет. Машината била принудена да кацне аварийно, след като се оказало, че около 300 пътници в него яли развалено пиле и се продрискали.

Полетът на Delta на път за Амстердам, Нидерландия, бил принуден да се отклони към летище „Кенеди“ в Ню Йорк, САЩ, след като било открито, че част от храната на борда е била развалена.

 

Екипажът на Airbus A330 се консултирал с медицински специалисти, които препоръчали аварийно кацане.

Сутринта на 3 юли самолетът е пренасочен към голямо летище в САЩ. Не е известно колко пътници са яли от разваленото пиле, но линейки чакаха на пистата на летище JFK, за да осигурят спешна помощ на пострадалите, информира NBC News.

Все още не са известни подробности за развалената храна. Пътниците твърдят, че е било пиле.

Според пристанищните власти при кацането са прегледани 24 души – 10 членове на екипажа и 14 пътници. Всички те отказали да отидат в болницата.

Материалът Голям кошмар в небето, 30 ранени в самолет е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text