img

37-годишен български баща си отиде за броени часове след мистериозно ухапване в Гърция

/
/
/
28 Views

Трагична новина за смъртта на млад баща разтърси бургаския кв. „Долно Езерово“. 37-годишният Георги е починал, след като кръвта му е отровена от ухапване – никой и до момента не знае от какво е получено то.

Единственото, което е ясно, е, че мъжът е бил на почивка в Гърция със семейството си, преди да се влоши здравословно, предаде Флагман

В продължение на няколко дни лекарите от Инфекциозното отделение и Реанимацията на УМБАЛ-Бургас се борят за живота на Георги. Всеки ден се налага да му преливат голям брой банки кръв и да я сменят нацяло, след като отравянето се получавало отново.

Мащабна кръводарителска акция течеше в рамките на няколко дни и десетки бургазлии станаха съпричастни към съдбата на младия мъж след призив в социалните мрежи от негови близки. В апела пишеше, че Георги е претърпял инцидент и се нуждае от много кръв от група AB, а крайният срок бе днес в 10 часа. Георги е издъхнал в събота, в неделя е било погребението му.

Хората от кв. „Долно Езерово“ го описват като добър и скромен млад мъж. Имал семейство и 3-годишно детенце, което изпълвало дома му с радост, пише „Флагман“.

Материалът 37-годишен български баща си отиде за броени часове след мистериозно ухапване в Гърция е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text