img

Драма с фатален край! Спасител разкри какво се е случило с украинката на бургаския плаж

/
/
/
44 Views

Възрастната украинка, чийто труп бе открит по-рано днес по обед в близост до плажен бар, не се е удавила. Както БЛИЦ писа причините за смъртта ѝ са други, според свидетелските показания както на спасителя, оказал ѝ първа помощ, така и на други хора, избрали понеделничния ден за почивка край морето.

Около 12:15 ч. – в на практика най-голямата жега, 68-годишната жена започнала да излиза от морето. Флагът днес е зелен и няма и следа от вълни. Още излизайки обаче дежурният спасител забелязъл, че тя не се държи адекватно.

 

„Имам 20 години стаж като спасител. Ако има давещ се човек няма как да не го забележа. Тази жена не се давеше, тя вървеше, но изглеждаше неадекватна. И на брега просто падна”, обясни дежурният на пост лайфгард, цитиран от „Флагман“.

Всичко това се случва пред очите на стотиците плажуващи, сред които и деца.

Той разказа, че веднага е хукнал към падналата жена и е започнал да ѝ оказва първа помощ. Веднага инструктирал на околните да позвънят и на спешния тел. 112. За съжаление обаче било късно. Предполага се, че причината за смъртта на възрастната жена е здравословна. Предстои аутопсия.

Материалът Драма с фатален край! Спасител разкри какво се е случило с украинката на бургаския плаж е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text