img

Скръбна вест: Без време си отиде наша обичана кметица

/
/
/
54 Views

Днес 27 юни ни напусна обичаният кмет на село Бузовград, Мая Берова. Тя отдаде живота си в служба на общността, като нейната всеотдайност и грижа за благосъстоянието на жителите ще бъдат запомнени с благодарност и уважение.

Кончината на Мая Берова е огромна загуба за село Бузовград и за цялата община. Тя ще бъде запомнена като изключителен кмет, отдаден приятел и вдъхновяващ лидер, предава knews.bg.

Поклонението ще се състои утре, 28 юни 2024 г., от 12:00 ч. в храм „Света Петка“ в с. Бузовград.

Още една скръбна вест:

 

 

Актьорът е известен с ролите си в „Бодигард“ и „Нощ в музея“

Бил Кобс, виден чернокож американски актьор с роли в повече от 150 филма и телевизионни предавания, почина във вторник на 90-годишна възраст

Тъжната вест съобщиха Ройтерс и АП, позовавайки се на семейството му.

„Любим партньор, голям брат, чичо, заместващ родител, кръстник и приятел, Бил наскоро и щастливо отпразнува 90-ия си рожден ден, заобиколен от скъпи близки“, написа брат му Томас Кобс във Фейсбук, като добави, че актьорът е починал „спокойно“ в дома си в Калифорния.

С кариера, започваща от 70-те години на миналия век, Кобс има роли във филми като „Бодигард“ (1992 г.) с Уитни Хюстън и Кевин Костнър и „Нощ в музея“ (2006 г.) с Бен Стилър. Има и малка роля в хитовия сериал на НВО „Семейство Сопрано“. През 2020 г. Кобс печели награда „Еми“ за участието си в канадското детско предаване „Дино Дана“.

Кобс, който е роден в Кливланд, Охайо, служи във Военновъздушните сили на САЩ в продължение на осем години, преди в крайна сметка да започне актьорската си кариера на 36 години.

Материалът Скръбна вест: Без време си отиде наша обичана кметица е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text