img

Бойко Борисов: Има сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

/
/
/
42 Views

Преди седмица ме уведомиха, че има много сериозен сигнал за най-високата степен на заплаха. Това разкри лидерът Бойко Борисов в кулоарите на парламента, пише вестник „24 часа“.

Той разкри, че е притеснен от огромна лъжа – че е заплашван от Пеевски.

Преди седмица ме уведомиха, че има много сериозен сигнал за най-високата степен на заплаха. Плашен съм много пъти, с реални заплахи. Но ме притесни това, че вчера в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Пеевски. Всичко съм чул за Пеевски. Сега това би било с един куршум, два заека. И вашето обикаляне покрай оградата ми депресира страшно детето и внуците ми, скара се Борисов на медиите. След като се разделихме в парламента, всеки си отиде при партията. Кое е проблем? ГЕРБ и ДПС са коренно различни партии и да ни опаковане така е клише, допълни той.

Най-много сходства имаме с ПП-ДБ, по други теми и с „Възраждане“. Единственото, което мога да кажа през годините, е заради Украйна. Аз така го оценявам. Няма друго основание, няма нещо, което ние да сме направили през годините, освен това. С колегата Пеевски имаме много разбирания и различия, както с колегата Петков. Бях ясен при президента и всички се готвят за избори, защото няма как да дойдат тези 6 гласа, заяви още Борисов.

Днес вървят консултации. Ние каквото сме казали, сме си държали на думата, ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството. Червени линии отвсякъде, коментира още той.

Това ще бъде правителство изцяло на ГЕРБ. Това искат нашите избиратели, крайно време е да се вслушаме в тях.

По никакъв начин не желая някой от другите партии да ни подкрепя, ако не е цялата група. Защото ще кажат, че са напазарувани. Никога не съм водил такива разговори. Това е 100% лъжа, отсече Борисов.

Няма откъде другаде да дойде заплахата, отговори той на въпрос дали Путин е виновен.

Материалът Бойко Борисов: Има сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text