img

Кошмарът е голям! 14-годишната Вики почина, а малко след това стана ясно, че тя е…

/
/
/
51 Views

Кошмарът е голям! Никои не ще такава съдба, това е ужасна трагедия толкова красива и млада! 14-годишната Вики почина, а малко след това стана ясно, че тя е.

14-годишната руска моделка Влада Джуба,която припадна на модния подиум в Китай, а малко по-късно почина, може да е издъхнала от биологична отрова. До този извод са стигнали руските експерти, изследвали тялото на момичето, съобщава   Mash и Блиц.

Тялото на момичето бе транспортирано в Русия от Шанхай преди няколко дни.

Произходът на отровата все още не може да бъде определен. Специалистите отбелязват, че момичето може да е ухапано от някакво смъртоносно опасно насекомо, да е яло нещо или да е отровено умишлено.

 

 

Назначени са нови експертизи, които трябва да установят точната причина за кончината на тийнейджърката.

За смъртта на Влада бе съобщено в края на октомври. Момичето почина в една от болниците на Шанхай при много странни обстоятелства.

Рускинята лежа два дни в реанимация с много висока температура. 14-годишната рускиня работела като модел.

Имала договор с местна агенция. В медиите се появи версия, че момичето може да е починало от менингит. Майката на Влада пък разказа, че детето й работело много и се оплаквало, че е много уморено.

 

Не изпускай тези невероятно изгодни оферти:

Материалът Кошмарът е голям! 14-годишната Вики почина, а малко след това стана ясно, че тя е… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text