img

Трагедия се случи! Млад мъж уби жена си пред детето им и се самоуби

/
/
/
48 Views

Убийство и самоубийство в Бургас. Полицията подозира, че млад мъж е убил жена си пред 4-годишното дете на двойката. Жертвата е 32-годишна, тялото ѝ е открито в парк в комплекс „Славейков“.

Минути след деянието мъжът тръгнал към съседен жилищен комплекс, качил се на покрива на блок и се самоубил. Образувано е досъдебно производство.

По информация на NOVA в двойката е възникнал семеен скандал, тъй като тя е искала да го напусне. Той се появил с нож и прерязал гърлото ѝ. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

Убийството на млада жена в парк „Изгрев“ в Бургас е съпътствано от жестока драма, пише burgasinfo.com.

По първоначална информация тя е била наръгана с нож във врата от приятеля си, след като се скарали в парка. Малко по-късно тялото на млад мъж се стоварило пред последния вход в на блок 10 в ж.к. „Славейков“.

„Седяхме си тук и си говорихме спокойно, когато тялото се стовари върху плочките“, казаха възрастни жени от блока.

Според тях, самоубиецът не е техен съсед. А по неофициална информация той е скочил от междублоковата площадка, намираща се на 12 етаж.

В момента на двете местопроизшествия екипи на полицията извършват оглед. Преглеждат записи на камери, за да бъде потвърдена или отхвърлена версията за убийство и последвало самоубийство.

Все още се издирва и ножът, с който е убита жената.

Полиция проверява кошчета, контейнери, тревни площи в парка, а на мястото на самоубийството в „Славейков“ се окачва всеки момент да пристигнат трупна линейка и криминалисти

Материалът Трагедия се случи! Млад мъж уби жена си пред детето им и се самоуби е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text