img

Борисов с бомба: Ако Алексей Петров беше жив, щяхме да отидем с ПП в манастира и…

/
/
/
35 Views

„Аз внимателно слушах изказванията. Има доста противоречия. Едното е, като Денков, казва, че първата политическа сила да носят цялата отговорност. По-малките пък иска равнопоставеност. Алексей Петров го няма, иначе щяхме да отидем в манастира и да се разберем“, коментира в кулоарите на парламента Бойко Борисов.

„Нито един не си е извел поуки. Ако Денков имаше малко повече чувство за самокритика, успехите, които искаше да си ги припише, имаше отговорен ГЕРБ. Постигнахме заедно резултатите. А той си измисля. Половината му министри стоят в служебното правителство.

Сега има една безотговорна ПП.

Нека да гледаме броя на избирателите, това е към по-малките партии.

Народът ги нареди три пъти по-назад от нас, заради корупционни тежести. Те нямат чувството, че са сгрешили, считат се за жертви. Не съм оптимист“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Няма да отстъпим за Рая Назарян. Важен е принципът. Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция“, завърши Борисов.

Материалът Борисов с бомба: Ако Алексей Петров беше жив, щяхме да отидем с ПП в манастира и… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text