img

Инфарктна ситуация с 2-годишно детенце: Малчуганът избяга от детска градина, а после…

/
/
/
48 Views

Дете на 2 години избяга от детска градина “Иглика” в Бургас. Днес то за първи път е посетило градината, а случайна жена го намерила отпред. Това става ясно от публикация в социалните мрежи. Жената твърди, че е вървяла пред градината и видяла момиченцето да плаче. Била уплашена и треперила. След това жената върнала детето на госпожите.

Директорката на детска градина “Иглика” Стоянка Атанасова заяви за БНТ, че не е ясно дали малкото момиченце наистина е излязло извън двора на градината. По думите й служителят не е заключил вратата, при което детето е успяло да излезе навън.

В същото време входната врата на детската градина вече е била отключена, защото децата са били прибрани вътре. Директорката допълни още, че не е била уведомена от своя служител за инцидента.

Всичко се е случило в рамките на около 5 минути, разказа директорката.

 

 

Тя е категорична, че от утре отговорният служител няма да бъде на работа в детската градина. “Грешката, която колежката е допуснала, че влизайки в павилиона, е трябвало да заключи входната врата, която е ПВЦ.”

Според директорката майката на детето заявила, че то има навика да излиза извън двора и на къщата, където живеели.

Материалът Инфарктна ситуация с 2-годишно детенце: Малчуганът избяга от детска градина, а после… е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text