img

Жените изброяват факти за мъжете, които са ги изненадали

/
/
/
52 Views

Жените разказаха във форума на Reddit какви изненади им донесе близкото им запознанство с мъжете. Те изброиха факти за представители на противоположния пол, които ги изненадаха в секцията AskReddit.

Много жени казаха, че са изненадани от дълбоката емоционална връзка, която може да свърже дори привидно корави мъже с техните приятели.

“Дядо ми беше толкова сериозен: той работеше като учител по труда, строеше кораби по време на Втората световна война, ловеше риба от лодка, която сам направи. След като се отказа от риболова, той работеше като дърводелец в гаража. Всеки ден един съсед го гледаше в гаража му – само за да си побъбрим за нищо.”Когато съседът ми внезапно почина, дядо ми се разплака. Няма да забравя това, той беше най-суровият човек, но той ридаеше, след като загуби приятеля си. Тези ежедневни посещения означаваха всичко за него, ” ederal-Rhubarb1800, потребител на Reddit.

Много жени признаха, че намират мъжката сила за необичайна.

“Беше невероятно как приятел от детството на моята възраст може внезапно да ме вдигне във въздуха и да ме хвърли в мека яма във фитнеса, а преди три или четири години имахме същата сила. Удивително е как пубертетът ги прави толкова по-силни, че , колкото и да не съм се изпотил във фитнеса, няма да се доближа.” – Late-Let-4221, потребител на Reddit.

И някои бяха изненадани от способностите на пениса: силата на ерекцията и как може да се промени по размер.

“Веднъж един човек ми изпрати гола с кърпа, висяща върху пениса му. Не мислех, че пенисите са толкова силни”, анонимен потребител на Reddit.

По-рано мъже, които трябваше да чуят неприятни забележки от жени в леглото, разказаха за своите преживявания. Един от мъжете си спомни момиче, което започна да говори точно по време на секс, колко добра беше в интимни отношения и какъв късметлия беше той, въпреки че по това време тя лежеше неподвижно.

It is main inner container footer text