img

Жена откри предмет, който я уплаши, докато чистеше къщата на дядо си

/
/
/
96 Views

Потребителка на Reddit с псевдоним Unusual-Fisherman318 разказа как е открила скрити твърди дискове, докато чистела къщата на дядо си. Жената призна, че видяното я е изплашило.

Авторката на публикацията обясни, че наскоро дядо й й предложил да купи къща, която той давал под наем. Когато наемателите се изнесоха, разказвачката и нейните роднини отидоха да почистят новия й дом. Къщата се оказа много мръсна: героинята на историята трябваше да премахне голямо количество миши изпражнения и да измие дебели слоеве мазнина. “Беше ужасно. Как хората могат да живеят в такава мръсотия е неразбираемо“, оплака се тя.

Освен това по време на почистването семейството откри множество порно списания и доставки на виагра. По-късно съпругът на автора на публикацията, докато демонтираше мазето, откри, че над една от тръбите са скрити твърди дискове с различни имена.

Разказвачът призна, че това, което е видяла, я е преследвало. „Дисковете бяха надеждно скрити. Явно някой е имал какво да крие, нали? — запита се героинята на разказа.

В коментарите потребителите предполагат, че новите собственици на къщата може да са открили медии, съдържащи детско порно. „Заедно с дисковете намери стари порно списания и виагра. Защо не схващате голямата картина?“ — каза коментатор с псевдоним _autismos_. Други читатели посъветваха собствениците да проверят съдържанието на твърдите си дискове, преди да се обадят на полицията.

По-рано мъж разказа в Reddit как се е преместил в нова къща и е направил плашещо откритие. На тавана на новия си дом той забеляза необичайна дървена фигурка, която приличаше на човек. Потребителите посъветваха разказвача да се свърже с полицията.

It is main inner container footer text