img

Участничка в шоу за таланти изуми със свирене на флейта с обърната вагина

/
/
/
98 Views

В Германия появата на “вагинален флейтист” на шоу за таланти предизвика скандал.

През уикенда германският канал RTL излъчи нов епизод от шоуто Supertalent, в което участва 42-годишната австралийка Беатрис Маккуийф. Участничката седна на облегалките на два стола, направи шпагат с главата надолу и изсвири няколко ноти на флейта, използвайки вагината си. RTL ретушира ​​част от тялото на жената, за да могат децата да гледат епизода. Членовете на журито, водещите и гостите на телевизионното студио възприеха номера изключително двусмислено.

Маккуйф е лекар по професия, но учи флейта в училище. Тя стига до хобито си, като съчетава познания по женска анатомия и умение да свири на музикален инструмент. Вече десет години австралийка обикаля света с необичаен регистрационен номер.

Колумнистите на Bild Никол Рихтер и Михаел Шахт нарекоха представлението „лош вкус“ и „чиста порнография“. „Знаехме, че това число може да предизвика различни реакции. Ето защо сме предприели подходящи мерки за защита на непълнолетни при излъчване. Нейният необичаен талант да свири на блокфлейта чрез акробатика и мускули на тазовото дъно е уникален и показва, че Supertalent позволява разнообразие в изпълненията“, казаха представители на RTL, потърсени от журналисти на Bild за коментар.

По-рано беше съобщено, че жителка на САЩ е отгледала най-дългата косми на ръцете си и е поставила световен рекорд. През декември 2023 г. дължината на космите е 18,4 сантиметра.

It is main inner container footer text