img

Съд в Турция осъди мъж да плати на жена си 16 хиляди долара, защото не се къпел

/
/
/
185 Views

Туркиня се разведе със съпруга си, защото той не се миеше и рядко си миеше зъбите. Върховният съд нареди на мъжа да плати на бившата си съпруга финансова компенсация в размер на 16 500 долара, пише местният вестник Sabah.

Според жената бившият съпруг спрял да спазва правилата за лична хигиена: миел зъбите си няколко пъти седмично и не сменял дрехите си седмици наред. Такава нечистота възмути гражданката и тя подаде молба за развод, осъзнавайки, че не може да живее до „мръсния“.

По време на процеса свидетелите бяха семейни приятели, които потвърдиха показанията на ищеца, и колеги от работата, които се оплакаха от „миризмата“, излъчвана от нещастния съпруг. В крайна сметка съдът призна подсъдимия за виновен и му наложи огромна глоба.

През септември специалистът по почистване Елена Гершензон ни каза кои предмети в къщата натрупват най-много мръсотия. Дръжките на вратите и спалното бельо често се пренебрегват по време на почистване, но са сред първите места, където се натрупва най-много мръсотия, каза тя.

It is main inner container footer text