img

Не очаквайте от тези мъже да ви предложат брак: това са 4те типа, които ниога няма да го направят!

/
/
/
189 Views

Много сериозни връзки прерастват в брак. Жените са щастливи, отбелязвайки, че харесват това развитие на събитията, че са готови да поемат нови отговорности и да станат примерни съпруги.

Много представители на силния пол също са нетърпеливи да се женят, което се харесва на дамите. Но сред тях има само изключения от правилата.

Има момчета, които никога няма да се оженят, които дори не мислят за това. Те могат да бъдат разделени на няколко категории.

Завинаги млад

Човек от този тип ще бъде донякъде несериозен, ще мисли предимно за развлечения и ще прекарва времето си без работа. Той няма да иска да поеме отговорност, самата мисъл за семейство и деца ще му бъде чужда.

Той може да се облича модерно, може да изглежда брутално. Ще има вятър в главата, рядко ще повдига сериозни теми.

Мамино синче

Прави всичко, както му казва майка му. Той й се подчинява във всичко, угажда й. Той разчита на нейните грижи, разчита на нейната помощ и дори материална подкрепа.

В този случай човек няма да е готов да издържа семейство, той ще откаже да го създаде, за да не се натоварва отново.

Търсач на идеала

Морално такъв човек може да е готов за семейство. Но той няма да види никой достоен около себе си. Той ще види недостатъците на всяко момиче и ще се съсредоточи върху тях.

Или външността й няма да му подхожда, или характерът й, или нивото й на интелигентност. Той никога няма да може да намери своя идеал, защото такъв просто не съществува.

Мъченик

Такъв човек ще страда. Той постоянно ще казва, че момичетата са коварни, че не им се вярва, че могат само да консумират.

Той вероятно има опит с връзки, които са завършили зле, и често ще се връща към спомените за тях. Той няма да може да се настрои положително към нищо и в тази ситуация ще му бъде трудно да поддържа здрави отношения.

Мъжете от тези категории просто няма да могат да създадат семейство. Те не са в състояние да видят грешките си, да се справят с тях или да променят подхода си. В резултат на това те ще останат сами.

It is main inner container footer text