img

Фитнес треньор разказа тайната как да постигнете плосък корем

/
/
/
96 Views

Повечето жени полагат много усилия, за да поддържат корема си плосък и красив. В същото време те могат да преминат на зеленчукови диети, но все още да не виждат резултата.

Някои, напротив, предпочитат физически упражнения, но ефектът от това не винаги е желаният.

Фитнес треньорът Вика Суит каза, че 90% от успеха на красивия корем зависи от храненето: яжте повече протеинови храни, отколкото въглехидрати и не забравяйте, че диетата трябва да бъде балансирана.

Трябва да забравите за лакомствата в преследване на плосък корем: бисквитките или бонбоните са крачка назад. Когато постигнете желания резултат, едва тогава можете да хапнете cheat meal с любимите си сладкиши.

Когато тепърва започвате, дисциплината е най-добрият ви приятел. Самото напредване в постигането на целта ви няма да е достатъчно, правилното хранене е ключът към красивия корем.

Масажите и обвивките спомагат за ускоряване на процеса на намаляване на размера на талията. Но само с козметични процедури няма да можете да разтегнете стомаха си, след хранене и купони сантиметрите ще се върнат.

Включете кардио, упражнения за напомпване на корема и не забравяйте какво слагате в устата си. Няма нужда да изпомпвате корема си, докато не загубите пулса си, трябва да обърнете внимание на цялото тяло, разпределяйки натоварването.

It is main inner container footer text