img

Тези 4 зодии са готови да продадат и майка си за пари!

/
/
/
4647 Views

Всеки представител на зодиакалния кръг поне веднъж в живота си трябваше да се бори с пристъпи на алчност и нежелание за споделяне.

Алчността на някои зодии обаче достига невероятни размери. За такива хора е обичайно да се казва, че не можете да измолите сняг от тях през зимата.

1. Телец
Този представител има невероятен талант да намира приложение на всичко – от непрактични подаръци до трофеи, намерени на улицата.

В същото време да ги молите да дадат нещо на безценица е абсолютно безполезно. Дори Телецът да не се нуждае от този артикул, той пак ще измисли хиляда и една причина за отказ. Не е полезно днес, може би ще бъде полезно след година.

2. Рак
Ще бъде трудно да срещнете тези хора в ресторант или да ги видите да излизат от такси.

Раците знаят много добре цената на парите и няма да ги изхвърлят без причина. Затова предпочитат да вечерят у дома или поне на парти (където определено няма да им се налага да оставят бакшиш) и да пътуват с градския транспорт.

Чуждото мнение не може да промени навиците на своенравните Раци и никакви обстоятелства няма да ги принудят да имитират щедрост.

3. Лъв
Първоначално може да изглежда, че по-щедър и благороден човек просто не съществува в природата, но първото впечатление е измамно.

Това поведение е просто привличане на внимание, което огнената зодия толкова обича.

Лъвовете може да похарчат много пари за приятели в бара или да направят скъп подарък, но ще се надяват следващия път някой друг да прояви щедрост. А за рождения си ден ще искат изненада три пъти по-скъпа, защото заслужават повече.

4. Дева
От ранна възраст те твърдо са научили, че всичко най-добро трябва да принадлежи на тях и на никой друг, било то красива кукла или най-голямото парче торта.

С възрастта това чувство само се засилва и започва да носи дискомфорт на другите. Давай, споделяй, раздавай – думите, които Девите изричат ​​най-често.

Те се гордеят с алчността си и с неприкрито превъзходство се смеят на онези, които са свикнали да се задоволяват с малко.

Нито един от изброените признаци не смята алчността за порок. За тях това е просто начин да се адаптират и да живеят за собствено удоволствие. И как да бъде иначе, защото те са сигурни, че го заслужават.

It is main inner container footer text