img

Какви 3 тайни за използване на бакпулвер знаят опитните домакини?

/
/
/
199 Views

Не всеки знае, че бакпулверът може да се използва от домакините за решаване на много домакински проблеми.

Това е много удобно, тъй като не винаги е възможно да закупите специализиран продукт.

Но много жени имат под ръка бакпулвер.

Какви трикове можете да вземете под внимание?
Върнете бялото в дрехите
Много опитни домакини се страхуват да използват белина твърде често, тъй като влошават състоянието на тъканта. Такива неща се износват по-бързо и изглеждат стари.

Ето защо можете да опитате да използвате безвредно и ефективно средство за защита. Необходимо е да вземете бакпулвер и оцет в равни части, да смесите съставките и да изпратите приготвената смес в отделението, предназначено за белина.

Жълтите и сивите цветове ще изчезнат само с едно измиване.

Разстояние между плочките
Фугите между плочките, дори и за чистите домакини, могат да изглеждат мръсни, тъй като почистването на пространството е много проблематично.

Можете да се справите с проблема по много лесен начин.

Комбинирайте бакпулвера с малко количество вода, за да получите консистенцията на заквасена сметана. Нанесете почистващия състав върху ставите, изчакайте 10 минути и започнете да почиствате със стара четка за зъби.

Сребро
Приборите за хранене и декорациите могат бързо да се подредят с бакпулвер. Използвайте влажна кърпа и бакпулвер като полиращ агент.

След това просто отмийте праха и избършете приборите и декорациите. Благодарение на този трик можете да се отървете от тъмните отлагания и да добавите блясък.

It is main inner container footer text