img

Щом разберете – веднага ще започнете да добавяте захар към шампоана! Косата ви ще заблести

/
/
/
87 Views

Как да постигнете здрав блясък и обем на косата си, е въпрос, който тревожи много жени.

Как да поддържате гъста коса у дома, без да прибягвате до услугите на модерни и скъпи специалисти, като използвате редовни продукти за грижа. Малко хора знаят, че във всеки дом има продукт, който може да преобрази външния вид на косата.

Защо да добавяте захар към шампоана?

Това е малък трик, който опитните жени използват, за да поддържат косата си в перфектен вид, без да харчат много пари за скъпи салони за красота и продукти за грижа.

Скраб за скалп
Коя жена не мечтае да има гъста и красива коса? Въпреки това, не всеки знае, че редовното използване на скраб за скалп е ключът към по-добрия растеж на косата.

Има един начин да направите това без много усилия.

Как да действаме

Нанесете шампоан върху косата си и я разпенете. След това започнете да приготвяте чудодейния лек. Ще ви трябват: 1 чаена лъжичка захар и малко шампоан. Смесете съставките и нанесете върху корените на косата.

В същото време не забравяйте да масажирате скалпа си. Бъдете особено внимателни при изплакване на косата: изплакнете добре косата си с вода.

Не се притеснявайте за косата си, няма да остане лепкавост по нея. Основното нещо е напълно да измиете сместа, нанесена върху скалпа.

След първото използване на този продукт ще видите резултата. Определено ще ви хареса.

It is main inner container footer text