img

Богата баба лудна по бездомен ексдилър и наркоман, реши да му остави всичко

/
/
/
117 Views

Американка се влюби в бездомник и искаше да му остави цяло състояние. 

 

80-годишната пенсионерка Каролин Холанд от Каюкос, Калифорния, се срещна с 57-годишния Дейвид Фаут, докато той извършваше поддръжка в дома й. Мъжът разказал, че в миналото е бил наркоман и продавал наркотици. Той призна още, че е лежал в затвора за изработка на бомби, които според полицията били предназначени за обир на магазин.

Преди да срещне Холанд, мъжът също не е имал собствен дом и е спал в приюти.

Въпреки това, само седмици след срещата с Фаут, пенсионерката каза, че се е влюбила в него, шокирайки дъщерите си Сюзън и Сали.

„Той ми даде нещо специално заради това колко внимателен беше. Имаме много общи неща. Обичам характера му и мразя, когато отиде някъде“, каза тя.

Сюзън и Сали бяха сигурни, че майката е влязла във връзка с Фаут, защото има нужда от компания. Те също вярваха, че мъжът планира да измами Каролин заради нейното състояние, когато научиха, че той я е убедил да пусне два от домовете си на пазара.

Отбелязва се, че жената е дала под наем една от тях на внука си и семейството му. След като продаде имота, пенсионерът обеща да даде на Фаут 600 хиляди долара, но внезапно се озова в болница поради COVID-19.

Физическото и психическото здраве на Каролин се влошаваше, оставяйки Сюзън и Сали да контролират нейните финанси. Въпреки усилията на лекарите, поради тежкото протичане на заболяването, животът на жената не е бил спасен.

Цялото имущество на Каролин е наследено от нейните дъщери. Фут остана без пари и сега отново живее на улицата. Въпреки това той твърди, че обичал пенсионерката и винаги се опитвал да й угоди./jenata.blitz.bg

Материалът Богата баба лудна по бездомен ексдилър и наркоман, реши да му остави всичко е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text