img

ПЪЛНИЯТ Хороскоп от Анджела Пърл за декември: РАК, сбъдвате мечтите си! КОЗИРОГ, Декември е време за добри доходи

/
/
/
85 Views

 

 

Овен

Не трябва да отхвърляте помощта на вашите родители и други близки. През декември нов бизнес или стара инвестиция може да донесе доходи. Във всеки случай това ще бъде много успешен месец за финансови дела. В любовно и интимно отношение декември ще бъде много хармоничен месец. Венера в осми дом ще донесе много положителни промени и емоции.  Този месец Овните ще научат много нови неща – това ще укрепи вярата им и ще подобри настроението им.

Телец

Този месец е благоприятен за интимност, романтични срещи и нови запознанства. Астрологът съветва да не се страхувате да се отваряте пред хората. Това ще помогне да се отървете от душевните рани. Ще започне времето за подписване на важни документи, кандидатстване за заеми и решаване на важни финансови проблеми: покупка или успешна  продажба на апартамент. Пълнолунието през декември може да донесе благоприятни новини по отношение на семейството и приятелите. Преди Нова година ще можете правилно да насочите цялата си енергия и сила.

 

 

Близнаци

Много конфликтни ситуации ще се разрешат успешно през декември. В началото на месеца активността на Венера ще доведе до промени в любовната сфера. Струва си да се грижите за здравето си, да започнете диета, да прекарвате повече време на чист въздух, да ядете по-малко сладкиши.

Венера е планетата на удоволствията, затова е по-добре временно да се дистанцирате от тях. Меркурий ще активира късмет в работата и бизнеса – преговори, интервюта, сключване на договори, нови проекти ще бъдат положителни. На 22 декември Слънцето също ще влезе в дома на финансите, така че случайни финансови постъпления са много вероятни.

Рак

Луната е в дома на радостта, любовта и творчеството. Тази планета ще помогне на Раците да успеят както в любовната сфера, така и в бизнеса. Можете спокойно да се запознавате, да стартирате нови проекти, да сбъдвате мечтите си . Това ще бъде време на открития и от 6 декември може да настъпят важни промени в сферата на отношенията и партньорствата. Физическата активност ще бъде положителна поради актуалността на Марс.

лъв

Венера ще помогне за привличането на късмет в почти всички области. Това е чудесно време за помирение, подобряване на отношенията в семейството и на работното място. Венера ще допринесе за успешни покупки и появата на радост. Енергията, сексуалността, емоционалната и физическа издръжливост ще се повишат. Ще се появи нова енергия и нови стремежи. Този месец ще бъде идеален за създаване на семейство. Наличието на планети в пети дом гарантира появата на нови идеи в работата и бизнеса, известен творчески разцвет.

Дева

Месецът започва с финансово благополучие, бизнес победи и пълна вътрешна хармония. Новите запознанства, романтичните срещи и срещите със стари познати ще бъдат полезни. Също така през декември се препоръчва всякакво обучение, придобиване на всякакви знания и умения. До 7-ми астрологът съветва да погледнете по-отблизо отстъпките – не трябва да изключвате печеливши покупки. Смяна на обстановката или командировка, спонтанна кратка ваканция ще бъде положителна. Това ще помогне за привличането на още повече късмет.

Везни

Пазаруването в средата до края на декември ще бъде изключително полезно. Информацията, обучението и придобиването на знания ще бъдат от особена стойност. Възможни са глобални промени в живота на роднините, така че трябва да сте готови да ги посрещнете и да протегнете ръка за помощ. Меркурий ще ускори всички процеси и ще направи живота на Везните по-динамичен. Възможни са срещи по интереси и неочаквани запознанства. 22 декември – В този кулминационен момент Везните ще изяснят какво ще се случи в бъдеще и ще могат да се отърват от безпокойството

скорпион

Всички планети са разпределени правилно, така че за Скорпионите ще бъде по-лесно да намерят пътя към хармонията . Декември ще бъде най-благоприятният месец, но Скорпионите ще трябва да започнат да работят върху себе си. Усвояването на нови умения ще се окаже полезна инвестиция на време и усилия. Вниманието и творческата енергия ще бъдат в най-добрия си вид, така че интелектуалната работа може да бъде много продуктивна. Планетите и звездите са разположени по такъв начин, че срещите със стари приятели и далечни роднини ще бъдат благоприятни. Възможни са помирение и освобождаване от токсични връзки.

Стрелец

Декември е време на егоизъм и лични дела. Стрелците трябва да правят това, което им харесва най-много. Трябва да се харесате, да покажете любов към себе си. Можете да промените ситуацията, да отидете на почивка, да промените имиджа си. Има вероятност някой от вашите познати да изплати дълговете на Стрелец. Като цяло времето е много подходящо за финансови дела, но само в самото начало и в самия край на месеца. Венера ще бъде в дванадесетия дом на тайните, така че много текущи проблеми може да не бъдат разрешени ясно. От 8 декември до 22 декември новото начало и всяка работа ще бъдат благоприятни. Анджела Пърл отбелязва и желанието на планетите да избавят Стрелеца от  негативните вирусни програми , натрупани през цялата година.

Козирог

Декември е време за добри доходи. 11-ти дом е домът на резултатите, така че в бизнеса и делата ще можете да видите първите положителни резултати от положените преди това усилия. Най-благоприятното време е до 13 декември. Възможна е смяна на обстановката и дълги пътувания. Това ще облекчи стреса и ще увеличи енергията . Козирозите ще имат избор – да прекарат уикенда и предпразничните дни в уединение или сред близки хора. И двата избора ще бъдат правилни. Декември ще бъде чудесно време за почивка, за завършване на проекти, подготвителен период, фокусиране върху събирането на данни, документация.

Водолей

Декември ще бъде белязан от израстване в кариерата. Това ще бъде време на добри новини във финансовата и бизнес сферата. Може би повишение в работата, благоприятна промяна на средата – промяна на мястото на работа, преместване, внезапно повишаване на комфорта. Десетата къща, в която ще бъде Венера, е време на признание, стремежи, кариерно израстване и служебни романи. Любовта и бизнесът ще бъдат преплетени, но ще останат независими, така че не трябва да се ограничавате до едно нещо – трябва да правите всичко, което сърцето ви желае.

Риба

Декември е време на късмет за Рибите. Астрологът ви съветва да изучавате нещо ново. Ново запознанство ще бъде полезно и няма значение дали се срещате в интернет или в реалния живот. Това ще бъде период на добри новини, овластяване, укрепване на вярванията, нови идеи и творчески разцвет. Духовните търсения ще се увенчаят с успех – те ще доведат до хармония. Трябва да се пазите от нарушения на законите, правни спорове и конфликти като цяло. За някои звездите ще помогнат да променят  житейските си принципи . Благоприятни новини очакват Рибите, както и молби за наставничество. Може да се наложи да станете учител и ментор за някого.

Материалът ПЪЛНИЯТ Хороскоп от Анджела Пърл за декември: РАК, сбъдвате мечтите си! КОЗИРОГ, Декември е време за добри доходи е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text