img

Новата водеща на Съдебен спор шашна Гала тази сутрин! Вижте коя е тя!

/
/
/
178 Views

След като вчера стана ясно, че Ромина Тасевска е новата водеща на „Съдебен спор“, която заема мястото на емблематичната за рубриката в последните години Нана Гладуиш, ето, че днес футболната половинка шашна рано рано Гала в „На кафе“.

 

Както е известно Ромина бе част от панелистите в „На кафе“, но след като поема в ново предизвикателство, нейното място там логично трябва да бъде заето от друг – най-вероятно Вихра Петрова, която към момента от време на време прави астрологични прогнози.

„Не се притеснявайте, няма да ви изоставя съвсем, вижте колко сме близко“, поднесе изненада на Гала тази сутрин Ромина, чието ново студио се оказа в непосредствена близост до сета на „На кафе“.

 

 

 

„Ще ви идвам на гости. Ако Вихра не може да дойде заради нещо, ще помагам“, заяви с усмивка Ромина, която и тази седмица ще бъде част от панелистите, като за последно.

Междувременно един от другите панелисти – Георги Блажев, се оплака, че е преживял голям кошмар с автомобила си заради влошените зимни условия навън. И този негов разказ идва секунди, след като той натърти, че наскоро е разбрал, че си е купил автомобила навръх ретроградния Меркурий.

 

„Едно дърво реши да падне точно върху моя автомобил, който се оказа, че съм купил на ретрограден меркурий. Чаках 10 минути, за да ми вдигне някой на 112, после 10 часа, докато дойде Пожарната и се среже дървото.

 

Щетите са малки, Слава Богу, всички сме добре. Искам да благодаря и на хората, които цял ден разчистваха уличката, на съседа, който ми подаде ток, в такива моменти хората си помагаме“, разказа Блажев.

Материалът Новата водеща на Съдебен спор шашна Гала тази сутрин! Вижте коя е тя! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text