img

Ето новата Мисис България-Красива ли е?

/
/
/
146 Views

Топмоделът Виктория Джумпарова е една от новите носителки на титлата „Мисис България“. Красавиците бяха избрани измежду повече от 300 кандидатки, като журито отряза участнички от конкурса от предишни години.

Победителките

 

Джумпарова стана Мисис България Universe, като в момента помага на семейния бизнес, свързан с верига заведения за здравословно хранене.

Мисис България International – Елизабет Николова, е на 31 г. от град Симитли, работи като управител връзки с клиенти в американска Ай Ти компания. Бивша лекоатлетка – шампионка по бягане с препятствия за 4 региона в Италия, мечтае да стане диетолог. Мисис България Europe – Румяна Иванова, е на 48 г. от Варна, моделиер  конструктор, собственик на модно ателие, бивш състезател по фитнес бикини. Мисис България World – Яница Жекова-Тонева, е на 32 г. от Димитровград, по професия счетоводител, по душа  пътешественик, пише telegraph.bg 

Подгласнички

Ето и кои са подгласничките Четвърта е Десимира Лазарова, на 25 г., от Благоевград, завършила готварство, има бутик за дрехи. Трета е  Кристина Илчева, на 33 г., от Пловдив, завършила мениджмънт в Университета на гражданска авиация в Санкт Петербург. Втора e  Станислава Мутова, на 36 г., от Казанлък, с онлайн бизнес.

Първа подгласничка е Елена Малева от Гоце Делчев, лайф коуч, писател и издател. „Майка на България“ стана Валерия Иванова, на 42 г., от София, психолог в главна дирекция „Охрана“. Специална награда за най-добро представяне получи Теодора Иванова, на 43 г., от Бургас, брокер на недвижими имоти. Приза за естетика получи 23-годишната Габриела Станкова.

Материалът Ето новата Мисис България-Красива ли е? е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text