img

ИЗНЕНАДА: Ендер от „Опасно изкушение“ идва за концерт

/
/
/
143 Views

расивата Ендер Челеби от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ идва у нас за концерт, научи „Телеграф“ от мениджъра Кирил Кирилов.

Актрисата и певица Шевал Сам, която изигра главната роля в сапунката, ще гостува за първи път в България още този декември.

Тайна

„Още преди две седмици започнахме преговорите с видеовръзка по уотсъп, още не сме се виждали. Тя има планирани доста концерти в Турция през декември и се наложи малко да размести датите, за да може да си освободи няколко дни да дойде в София. Много се зарадва на предложението ми и с удоволствие прие. Никога досега не е била в България. Още не мога да кажа датата и мястото заради договора с медийния партньор, но тези дни ще се разбере“, сподели Кирил Кирилов. Той добави, че Шевал ще доведе и свой колега от „Опасно изкушение“, който да се появи на сцената в средата на шоуто, докато тя си смени тоалета. Дали ще е някой от съпрузите, за които се омъжва през шестте сезона, ще пази до последно в тайна. Сигурно е обаче, че звездата ще дойде със своя бенд от 20 музиканти, а преди нея ще излязат и две от най-големите родни звезди.

Юбилей

Шевал Сам ще дойде у нас само броени дни, след като отпразнува 50-годишния си юбилей. Тя е родена в семейството на прочутата турска певица Леман Сам и музиканта Селим Сам и това вероятно това е предопределило нейния път на певица, композитор, текстописец и актриса. Учи в Професионалната гимназия „Исов Япи“ и после следва изящни изкуства във факултет „Графичен дизайн“ в Мармарския университет. Има 6-годишен брак с футболиста Метин Текин, от който има син Тарък Емир, а след това и връзка с певеца и музикант Сарп Маден. На прощалното парти на „Опасно изкушение“ това лято се е появила с рекламния агент Джем Топчуолу, заради което са заподозрени като нова двойка. Шевал Сам е звезда и от друг популярен турски сериал „Приказка за Бодрум“, излъчван по Diema Family, където играе хотелиерската съпруга Йълдъз Ергювен, която се развежда с Еврен заради неговата любовница.

Материалът ИЗНЕНАДА: Ендер от „Опасно изкушение“ идва за концерт е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text