img

Краят на октомври им носи неочакван късмет: Три зодии чакат пълна промяна в живота – всичко, което си пожелаят, ще се сбъдне!

/
/
/
139 Views

Три зодии ще имат голям късмет през последните 10 дни на октомври , така че разберете дали сте сред късметлиите – ето ги и тях:
Близнаци

Пълнолунието в Лъв повиши вашето съзнание в области, които не са физически осезаеми. Това ще ви помогне да отворите ума си и да осъзнаете нещата, които пряко или косвено избягвате. Ще ви напомни, че някои неща все още се нуждаят от време и специално внимание. Спрете да замитате проблемите под килима. Техниките за релаксация могат да ви помогнат да предефинирате приоритетите си и да гарантирате, че вашите физически и психически нужди са удовлетворени.
Дева

Девата ще промени представата си за света. На фокус е вашият дом на житейската философия и краят на месеца ще бъде важно време за изследване, разширяване на хоризонтите ви и оценяване на различни навици и култури извън вашата собствена. Може да почувствате нужда да се потопите в книги за положителна трансформация, които не сте успели да прочетете преди или да се заровите по-дълбоко в подсъзнанието си.
Козирог

На Козирога краят на октомври носи необичайна игривост. Ще ви вдъхнови да създавате и използвате всичките си творчески идеи. Сега е моментът да ги превърнете в бизнес начинания. Това ще ви насърчи да се обградите с компания, за която знаете, че може да отговори на вашите духовни нужди. Освен това ще ви насочи да работите върху себе си и да подобрите тези неща, които позволяват на вашето вътрешно дете да се отпусне и да засити любопитството си.

Материалът Краят на октомври им носи неочакван късмет: Три зодии чакат пълна промяна в живота – всичко, което си пожелаят, ще се сбъдне! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text