img

ЧЕРЕН ДЕН: Известен културист си отиде трагично само на 29 години

/
/
/
95 Views

Известен културист напусна този свят, феновете и приятелите му са в шок от внезапната смърт на младия мъж.

Трагичната новина за кончината на спортиста съобщи разбитата му съпруга Виви Торес в социалните мрежи.

Кристиан Фигейредо почина на 29 години след инсулт по време на операция.

Хирургичната интервенция на черния му дроб предизвикала усложнения.

 

Сломената му съпруга Виви споделя емоционален пост, в който пише: „Щяхме да навършим 11 години, откакто се познаваме, и никога не се разделихме.Винаги ще си ти! Завинаги.

Обичам те и винаги ще те обичам! Ти ме научи на истинското значение на брака, партньорството, любовта и както си говорихме тези дни – и трудностите, които ни сближиха. Каква болка, Боже мой. Почивай в мир любов моя.“

 

Колегата на Фигейредо – културистът Рикардо Александре Мартинс Корея, който е бил до него в болницата, казва: „Лекарите не можаха да направят нищо.

Крис имаше нужда от операция, но за съжаление получи инсулт. Те се опитаха да предотвратят сериозен кръвоизлив и тогава той получи необичаен сърдечен удар. Тялото изпадна в шок.“

 

Фигейредо беше професионален  културист, който спечели своята Pro карта през 2022 г. по време на Musclecontest в Бразилия.

Известен с невероятната си физика, която се характеризираше със страхотна кондиция и симетрия, той се подготвяше да се изправи срещу IFBB през 2024 г.

Материалът ЧЕРЕН ДЕН: Известен културист си отиде трагично само на 29 години е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text