img

И млад, и хубав! Ето го съпруга-милионер на Силвия Кацарова, с когото тя намери щастието в зряла възраст

/
/
/
153 Views

Една от гранд-дамите на родната поп-музика, Силвия Кацарова, откри отново любовта в зряла възраст и от тогава насам щастието я съпътства постоянно. Прочутата певица обаче не обича да парадира с любимия мъж и рядко позира с него на събития.

 

 

 

В музикалните среди се шушука, че Силвия държи на къса каишка богатия си съпруг – милионера Любомир Димитров. В работата си той може да е същински звяр, за който няма граници и забрани, но когато е с жена си, е по-нисък от тревата, коментират познати на семейството.

У дома той я гледа като писано яйце, а от връзката на майка си най-доволна била дъщеря й Теди, която се радвала искрено на майчиното щастие. Любопитното тук е, че Любомир е с цяло десетилетие по-млад от съпругата си и двамата са стара ученическа любов.

Преоткриват се, когато и двамата са в зряла възраст, но това само засилва чувствата и привързаността им.

Като истински любящ съпруг, милионерът не спирал да обсипва певицата с прескъпи подаръци – само преди 2-3 години й подари чисто ново Ауди последен модел, чиято цена тогава беше близо 100 хиляди лева.

През 2020-та, когато бе премиерата на биографичната книга на Силвия, съпругът й я подкрепяше от първия ред в залата, а бившата й половинка, музикантът Милчо Кацаров, държа слово на сцената. Двамата съпрузи са в прекрасни отношения, колкото и да не им се вярва това на околните.

Силвия Кацарова съпруг

По думите на Теди майка й се е бракувала по любов, не по сметка, и никога не я е виждала толкова щастлива, пише столичен седмичник, цитиран от zajenata.bg.

Материалът И млад, и хубав! Ето го съпруга-милионер на Силвия Кацарова, с когото тя намери щастието в зряла възраст е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text