img

СЛУЧАЯТ ДЕБОРА: Касапинът от Стара Загора не ще да напусне килията!

/
/
/
214 Views

Е кспертизи отложиха делото в Старозагорския районен съд срещу Георги Георгиев, който е обвиняем за обезобразяването на 18-годишната Дебора Михайлова, научи „Телеграф“.

Георгиев е поискал да бъде отменена мярката му за неотклонение „задържане под стража“, но след това е пуснал писмено волеизявление, с което оттегля искането си.

Предвид това съдът е прекратил образуваното частно наказателно дело и отменил разпореждането си за насрочване на открито съдебно заседание.

„Гледането се отлага по наше искане за неопределена дата“, коментира за „Телеграф“ адвокатът му Петко Кънев. „Причината е, че чакаме експертизите, за да е пълна картината, и тогава ще продължим“, уточни той. Така на този етап Георгиев продължава да лежи в ареста с мярка „задържане под стража“.

18-годишната ученичка вече се възстановява и посещава занятия в клас. Предстои й да запише първа собствена фолкпесен с известен роден изпълнител от този жанр.

Материалът СЛУЧАЯТ ДЕБОРА: Касапинът от Стара Загора не ще да напусне килията! е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text