img

Голяма трагедия беляза българския футбол! Почина млад български вратар

/
/
/
179 Views

Голяма трагедия беляза мача от 8-ия кръг в пазарджишката „А“ ОГ между тимовете на Оборище (Панагюрище) и Тракия (Пазарджик).

След края на двубоя, играл се на стадион „Орчо войвода“, вече напускайки спортната база, вратарят на гостите Ангел Петров се свлякъл на тротоара.

Светкавично на мястото се отзовал дежурният доктор на срещата д-р Николай Дойчинов, който оказал първа помощ на припадналия състезател.

Линейката е откарала 34-годишния мъж жив в болницата, но след половин час той издъхнал.

 

 

Според докторите в панагюрската болница причината за смъртта на младия мъж е белодробна емболия.

Петров е играл през първото полувреме и не е влизал в никакви сблъсъци или единоборства. На почивката е съобщил, че е разтегнал и е изгледал цялото второ полувреме от скамейката на гостите.

Припомняме, че преди година и половина отново след мач в Панагюрище по идентичен начин без време си отиде друг вратар – стражът на Спартак (Щърково) Тодор Милушев.

След последния съдийски сигнал Милушев се почувствал зле и бил откаран за преглед в Спешния център на панагюрската болница.

Проблем не бил открит и той си тръгнал за Пазарджик с други момчета от отбора на Спартак. В Пазарджик Тодор се прибрал без проблем. Починал обаче внезапно през нощта.

Материалът Голяма трагедия беляза българския футбол! Почина млад български вратар е публикуван за пръв път на Единна България.

It is main inner container footer text